Despre Mine

Laura Cristina Oncescu

Ajut și inspir oamenii să adopte un stil de viață echilibrat.

Să facem cunoștință

Bună! Sunt Laura Cristina - prima oară farmacist, iar acum nutriționist, antrenor de fitness și health lifestyle advisor.

După 11 ani de activitate în farmacie (am absolvit UMF „Carola Davila” în 2008), o experiență profesională frumoasă și multe lucruri învățate, am fost suficient de norocoasă să îmi descopăr adevărata pasiune și vocație: nutriția și sportul. Și așa am decis să pornesc în această călătorie frumoasă și am descoperit o lume minunată care m-a ajutat să ințeleg ce înseamnă un stil de viață sănătos și cât de important este să avem grijă de corpul nostru pentru a trăi în echilibru și armonie.

În 2019 am absolvit cursul de antrenor personal din cadrul școlii Scandinavia Fitness. Au urmat apoi, în 2020, cursul de tehnician nutriționist și, în 2021, cursul autorizat pentru instructor fitness Nivel 2.

In martie 2022 am primit certificarea pentru „Health & Fitness Lifestyse Advisor” în cadrul European Lifestyle Medicine Organization (ELMO).

Am început să practic fitnessul acum 10 ani și astăzi nu îmi mai pot imagina viața fără sport. M-a ajutat să mă echilibrez în cele mai grele momente și am rămas profund impresionată să descopăr cum viața mea s-a schimbat în bine și  a căpătat sens atunci când am ales să fac ce iubesc.

Fitnessul și un mod sănătos de a mă hrăni fac parte din stilul meu de viață și în fiecare zi mă ajută să evoluez, să trăiesc în echilibru și să îmi construiesc un corp și o minte puternice și pline de vitalitate.

Ce te motivează să devii mai sănătos?

De mai bine de 4 ani le împărtășesc și altora pasiunea mea, atât în ședințele de consiliere nutrițională cât și în sala de fitness.

În fiecare zi sunt recunoscătoare că pot ajuta și inspira și alți oameni să adopte un stil de viață sănătos și să creeze o legatura armonioasă cu mintea și corpul lor.